اما «شوستر» که بود که شاعر ملی و مشروطه خواهِ خوشنامی چون عارف قزوینی، رفتن او از ایران را چنین ضایعهای برای کشورش می دانست؟ ادوارد مورگان شوستر، آمریکایِ انگلیسی تباری بود که شاید برای برخی از علاقمندان به تاریخ معاصر به واسطه نوشتن یکی از معروفترین کتابها درباره اوضاع و احوال سیاسی و دولتی ایران در اواخر دوران قاجاریه، نامی آشنا محسوب شود
کتاب «پایان ناخرسندی» نوشته تاد مک گوان از سوی انتشارات ققنوس منتشر و روانه بازار نشر شد.
تهران- ایرنا- نویسنده کتاب «کت چرمی»، در این کتاب مخاطب را با خودش به کوهستانها و رودخانهها و تاکستانهایی میبرد که کودکی و جوانیاش را در آن سپری کرده است.
تهران- ایرنا- کتاب «کمدی با کشوهای رنگی» روایتگر تکهای شاید فراموششده از تاریخ معاصر اروپاست، داستان زنانق که در پی این مهاجرت ناخواسته تلاش میکنند با سرنوشتشان روبهرو شوند.
تهران- ایرنا- مخاطب کتاب «ریکور؛ راهنمایی برای سرگشتگان» میتواند سرنخ رشتهای را از ابتدای کار فلسفی ریکور تا انتها و زمان مرگ او دنبال کند و خاستگاه اندیشه، دغدغههای اصلی، فراز و فرودها و تاکیدهای او را بازشناسد.
تهران- ایرنا- ژول ورن در رمان «ناخدای پانزدهساله» در طول سفری پرماجرا و ناخواسته از سان فرانسیسکوی آمریکا به قلب آفریقا درباره رنجی که بردهداری بر مردم روا کرده است سخن میگوید.
رمان ماجراجویانه «ناخدای پانزدهساله» نوشته ژولورن اخیرا با ترجمه مرضیه کردبچه عرضه شده است.
تهران- ایرنا- «دوره مکارتی» دوران به اوج رسیدن «وحشت سرخ» بعد از جنگ جهانی دوم و بیانگر بدبینی جامعه آمریکا نسبت به فعالیتهای توطئهگرانه کمونیستها بود.
والتر کمپوسکی در آخرش هم هیچ ماه های پایانی جنگ جهانی دوم را روایت می کند