گروه انتشاراتی ققنوس | ثروت مشترک
 
320,000 تومان
دانلود خلاصه کتاب

ثروت مشترک

كتاب با بحث از جهانی كه در آن زندگی میكنیم آغاز میشود، با همه ویرانیها، ناكامیها، رنجها، بحرانها و فجایعی كه به یمن «كاپیتالیسم فاجعه» هرروزه گوشهای از دنیا را تحت تأثیر خود قرار میدهد. اما درست در همین جهان و در همین جامعه است كه امكانها و كنشهایی در راستای تولید یك هستی جدید و جامعهای سعادتمند رخ مینماید
مشخصات کتاب
نویسنده مایکل هارت
نویسنده آنتونیو نگری
مترجم فواد حبیبی
قطع رقعی
نوع جلد شومیز
نوبت چاپ 1
تعداد صفحات 504
سال نشر 1402
نوع کاغذ بالکی
وزن 443
دانلود خلاصه کتاب /Content/Images/uploaded/ثروت مشترک.PDF
تولید کننده ققنوس
مقدمه و اطلاعات کتاب

مایكل هارت و آنتونیو نگری، با نوشتن كتاب «ثروت مشترك»، سه­‌گانه­ای را به پایان می‌­رسانند كه با كتاب «امپراتوری» آغاز شده و با كتاب «انبوه خلق» ادامه یافته بود. كانون اصلی مباحث این كتاب «امر مشترك» است كه بناست جایگزین تقابل «امر خصوصی» و «امر عمومی» شود و مبنایی برای طرح جمهوری جدیدی متفاوت با «جمهوری مالكیت» فراهم سازد. هدف نویسندگان مفصل­‌بندی پروژه­ای اخلاقی است، اخلاقی ناظر به كنش سیاسی دموكراتیك در درون و در برابر امپراتوری.

 كتاب «ثروت مشترك» ضمن دفاع از «ضدمدرنیته»، در مقام پروژه­ای در خصوص آزادی درونِ مدرنیته، دارای همزیستی با مدرنیته، و مقدم بر مدرنیته، به طرح مفهوم سومی می­پردازد كه بساط دیالكتیك مدرنیته و ضدمدرنیته را برهم می­زند: دگرمدرنیته.

این كتاب شامل شش بخش است: 1- جمهوری، 2- مدرنیته، 3- سرمایه، 4- امپراتوری بازمی­گردد، 5- فراسوی سرمایه، و 6- انقلاب.

در فرازهایی از آن چنین آمده است:

جنگ، رنج، فلاكت و استثمار به طرز فزاینده­ای به وجه معرف دنیای در حال جهانی شدن ما بدل شده است. دلایل بسیاری وجود دارد برای جستجوی پناهگاهی در قلمروی «بیرونی»، جایی رها از انضباط و كنترل امپراتوریِ در حال ظهور امروزین ... با وجود این، یكی از پیامدهای عمده جهانی شدن آفرینش جهانی مشترك است، جهانی كه، بد یا خوب، همه ما در آن شریكیم، جهانی فاقد «بیرون» ... تقدیر ما زیستن در همین جهان است، و نه‌­تنها همگی تابع قدرت­های مسلط بر این جهانیم، بلكه به فسادهای آن نیز آلوده‌­ایم.

امر مشترك دور تا دور ما وجود دارد، هرچند امروزه به موجب چشم­‌بندهای گوناگونی كه ایدئولوژی­های مسلط مقابل دیدگانمان قرار داده­ا‌ند رؤیت آن دشوار شده است. سیاست­های حكومتی نولیبرالی طی دهه­های اخیر در سرتاسر جهان در پی خصوصی­‌سازی امر مشترك بوده، و محصولات فرهنگی –فی­‌المثل اطلاعات، ایده­‌ها، و حتی گونه­‌های جانوری و گیاهی- را به مایملك خصوصی تبدیل كرده است. ما، همصدا با بسیاری دیگر، از این موضوع دفاع می­كنیم كه باید در برابر این دست خصوصی­‌سازی ایستادگی كرد.

نظر شما چیست؟
  • تنها کاربران عضو می توانند نظر خود را بنویسند
برچسب های کتاب
خریداران این کتاب، کتاب‌های زیر را هم خریده اند
عضویت در خبرنامه