گروه انتشاراتی ققنوس | چای‌
 
150,000 تومان

چای‌

تاریخچه، شیوه‌های تولید، مصرف و انواع آن
Book specifications
Writer آرند فولرز
Translator ملیندا اسکندری
Nr of Edition 2
First Edition 1403
Book Size خشتی
Book Cover Type شومیز
Paper بالکی
سال چاپ اول 1381
Book Length 152
ISBN 978-964-311-348-3
Manufacturer Qoqnoos Publishing
Details

مدت‌های‌ مدید چای‌ صرفاً نوشیدنی‌ کشور چین‌ شمرده‌ می‌شد. این‌ وضعیت‌ زمانی‌ تغییر یافت‌ که‌ در ابتدای‌ قرن‌ هفدهم‌ اولین‌ محموله چای‌ وارد اروپا شد. برخلاف‌ تصور همگان‌ که‌ انگلستان‌ را اولین‌ کشور مشهور چای‌دوست‌ در جهان‌ قلمداد می‌کنند، هلند معروف‌ترین‌ آن‌هاست‌. از این‌ کشور بود که‌ چای‌ روانه تمام‌ کشورهای‌ اروپایی‌ شد. در این‌ کتاب‌ اطلاعات‌ جامعی‌ راجع‌ به‌ این‌ نوشیدنی‌ جادویی‌ خواهید یافت‌. از کشت‌ چای‌ در هند، چین‌ و سیلان‌ گرفته‌ تا مراحل‌ تولید و ساخت‌، آزمایش‌ و مخلوط‌ کردن‌ و طرز تهیه صحیح‌ آن‌، که‌ برای‌ برخی‌ از افراد یک‌ جشن‌ چای‌ واقعی‌ محسوب‌ می‌شود. این‌ کتاب‌ حاوی‌ دستورالعمل‌های‌ گوناگون‌ تهیه چای‌ از قبیل‌ پونچ‌، چای‌ سرد و انواع‌ نان‌ و شیرینی‌های‌ مخصوص‌ چای‌ است‌.

Write your own review about this book
  • Only registered users can write reviews
Newsletter