-
کتاب «انقلاب کوبا» ویراسته مایرا ایمل با ترجمه سیما مولایی توسط انتشارات ققنوس منتشر و راهی بازار نشر شد.
-
کتاب «تاریخ نشر چین» عمدتاً به معرفی طرح کلی توسعه فرهنگ نشر در چین و ویژگیهای کلی آن پرداخته شده است؛ دورهای بیش از سههزار سال و نیز شگفتانگیز.
-
روایت ابعاد مختلف حادثه اتمی 2011 ژاپن در فوکوشیما
-
ما هماهنگ شده ایم تصویری هولناک از زندگی تحت نظارت حکومت چین ترسیم می کند.
-
ژان پل سارتر در حقیقت و وجود سعی دارد مسئولیت انسان در قبال حقیقت و تاریخ را بررسی کند.
-
کتاب «ما هماهنگ شدهایم؛ زندگی زیر نظر حکومت چین» نوشته کای اشتریت ماتر با ترجمه مسعود یوسف حصیرچین توسط انتشارات ققنوس منتشر و راهی بازار نشر شد.
-
بسیاری از ما «محمدعلی ابطحی» را به عنوان یک فرد سیاسی میشناسیم. فردی که البته به ابزار تکنولوژی هم علاقهمند است و از اولین کسانی بود که وبلاگ نوشت یا از جلسات رسمی هیئت دولت زمان سیدمحمد خاتمی عکس منتشر کرد و با چاشنی طنز مسائل را بیان کرد.
-
ابطحی در سالهایی که کار اجرایی نمیکند دست به قلم برده و رمان «گذرِ خان» را به نگارش درآورده است. رمان داستان پسری را روایت میکند که پدر روضهخوان نابینایی دارد و بنابراین ناچار است همهجا او را همراهی کند.
-
در تاریخ هر سرزمینی لحظههایی هست که عواملی چند دست به دست هم داده و نقاط عطفی فراموش ناشدنی را میسازند که بعدها به عنوان نقطهی عزیمت شکل گیری یک تحول، چرخش و برگشتگاهی تاریخی و یا رخدادی با تاثیرات پایدار محسوب میشوند.
-
جهان در طول تاریخ آنقدر تغییر و تحول به خود دیده که مردم این روزگار حکمرانی فردی با اختیارات نامحدود و در عین حال غیر پاسخگو را برنتابد؛ بخصوص حکومتی که در قالبی غیرانتخابی (مثلا سلطنتی) و با انتقال قدرت به صورت موروثی اداره شود. پادشاهی بریتانیا یکی از قدیمیترین حکومتهای سلطنتی در اروپاست؛ اما چگونه است که در قلب اروپا، نظامهایی سلطنتی از این دست توانستهاند تا به امروز دوام بیاورند؟