-
پریسا کدیور گفت: در روند کلی تاریخنگاری در ایران مورخان اغلب با جداسازی نخبگان، بقیه جامعه را به صورت کلیت بیهویتی به نام توده کنار گذاشته و قابل اعتنا برای مطالعه ندانستهاند. کتاب «جامعهنگاری عهد قاجار» میکوشد با فاصله گرفتن از تاریخنگاری نخبهگرا در حوزه تاریخنگاری مردم گام بردارد.
-
-
تهران- ایرنا- کتاب «ایده پدیدارشناسی؛ پنج درسگفتار» متن درسگفتارهایی است که هوسرل از ۲۶ آوریل تا ٢ مه ١٩٠٧ در گوتینگن ایراد کرده است. نسخه اصل این کتاب در سال ۱۹۷۳ منتشر شده است.
-
پرونده ای به یاد عباس معروفی و کارنامه ادبی اش
-
لویی دوپره در روشنگری و بنیادهای فکری و فرهنگ مدرن صوت بندی منسجمی از این دوره ارائه می دهد
-
اگر آمریکا ناچار به حمله زمینی به ژاپن میشد، باید تلفاتی را متحمل میشد که نظیرش را ندیده بود. به اینترتیب با بمبهای اتمی و بمبارانهای سنگین، جان سربازان خود را خرید.
-
كتاب «شعر و تجربه» اثر ويلهلم ديلتاي با ترجمه منوچهر صانعي درهبيدي به تازگي به چاپ دوم رسيد.
-
تاریخ یکی از آن حوزههایی است که خواندن آن همانقدر که آموزنده است، جذاب نیز هست. محتوای کتابهای تاریخی تا حد بسیار زیادی مستقیم و غیر مستقیم، تلقی ما را نسبت مسائل گذشته، حال و حتی آیندهی زادگاه خود و دیگر کشورهای جهان میسازند
-
نگاهي به كتاب «پادشاهي بريتانيا، از آغاز تا به امروز»
-
اخبار برای دامنزدن به ترسهای ما از ضعفمان در یافتن پرسپکتیو درست از وضعیت کشور استفاده میکند. پرسپکتیو باعث میشود رخدادی تکاندهنده در زمان حال را با تجربه بشریت در کل تاریخ مقایسه کنیم.