-
تهران- ایرنا- کتاب «تاریخ نشر چین» به بررسی دورهای بیش از سه هزار ساله میپردازد، در دیدی وسیعتر، چین، یکی از کشورهایی است که صنعت نشر آن زودتر از دیگر کشورها توسعه یافتهاست.
-
تهران- ایرنا- کتاب «طب سنتی چین» به بررسی این طب میپردازد و میگوید: طب سنتی چین در مقابل علم پزشکی غرب از بین نمیرود و همواره جایگاه خاص خود را حفظ خواهدکرد.
-
تهران- ایرنا- کتاب «تاریخ اندیشه فلسفی چین» به معرفی اندیشههای فلسفی چین از دوره ماقبل خاندان چین تا روزگار معاصر اختصاص دارد و سیر تحول دگرگونیهای تفکر فلسفی در چین را تصویر میکند.
-
هنر ترکیبی از افکار، احساسات، شهود و خواستههای ما است. ارتباط تمامی این عاملها را نمیتوان در قالب کلمات بیان کرد. بلکه نیازمند وسایل دیگری هستیم. کتاب «مفاهیم اساسی فلسفه هنر» نوشته تایگر سی روهولت برای پاسخ به این پرسشها تدوین شده است.
-
آذرنگ بهصورت تفصیلی موانع دانشنامهنگاری را در کتاب «نگاهی از چند سو به دانشنامهنگاری» معرفی میکند. او علاوه بر سیاستهای نادرست، مسئله چاپ دانشنامهها را پیش میکشد و میگوید روند دانشنامهنگاری اساسا به سمت پرهیز از نشر کاغذی در حرکت است.
-
یکی از محورهای مهم این کتاب، این است که چطور میتوان در زمانه پرهیاهو و شلوغی که فضای مجازی هیچخلوتی در اختیارمان نمیگذارد، فرصتی برای تفکر پیدا کرد؟
-
سارتر در دفترهایی برای «اخلاق» به مساله حقیقت پرداخته بود. چندماه بعد از آن درباره «ذات حقیقت» ترجمه کنفرانسی از هایدگر اینفیلسوف آلمانی خواند و متن مذکور محرکی شد تا سارتر دریافت خود را از مفهوم حقیقت بنویسد.
-
کتاب «سنتایروین و زستراتزی» نوشته پرسی شِلی با ترجمه مهرداد وثوقی توسط انتشارات ققنوس منتشر و راهی بازار نشر شد.
-
کتاب «فوکوشیما» ویراسته مایرا ایمل با ترجمه یاسمین مشرف توسط انتشارات ققنوس منتشر و راهی بازار نشر شد.
-
کتاب «نگاهی از چند سو به دانشنامهنگاری» نوشته عبدالحسین آذرنگ توسط انتشارات ققنوس منتشر و راهی بازار نشر شد.