نگاهی به ایران(ایران قاجار در نگاه اروپاییان3)
امتیاز کتاب:
0
دسته بندی:
نویسنده:
مترجم:
نوبت چاپ :
سوم
نوع جلد:
سلفون
تعداد صفحات:
188
توضیحات بیشتر
معرفی کتاب
درباره مترجم
درباره نویسنده
دوروتی دیویس همسر لئون لوماری دو وارزی، دیپلمات بلژیکی، در اواخر دوره قاجار به ایران آمد. او در این کتاب از اولین برخوردش با تهران، تجربهها و خاطراتش از این شهر داستانهای بسیار جالبی دارد.
دوروتی دو وارزی ایران را در سه دوره بحرانی در تاریخ این کشور در دوره قاجار ــ یعنی دوره مظفرالدینشاه قاجار پیش از مشروطیت، دوره محمدعلیشاه در هنگامه نبرد بین مشروطهخواهان و استبدادطلبان، و دوره احمدشاه اندکی پیش از جنگ جهانی اول و کودتای سوم اسفند ١٢٩٩هـ.ش ــ دیده بود و مشاهدات و اطلاعات و تجربیات خود از این کشور، که در خاطرات خود به آن بسیار علاقه نشان داده، بهاختصار ثبت کرده است.
این کتاب حدود یک قرن از نظرها دور مانده بود تا این که در سال ٢٠٠٨ در انگلستان به اهمیت و ارزش تاریخی آن پی بردند و تجدید چاپش کردند.
دو وارزی در ابتدای این فصل آورده است:
اگر خواهان آسایش هستی، به تهران سفر نکن! تنها راه سفر این است که مثل برق بروید و مثل باد برگردید. اما اگر آسایش را ندیده بگیرید، سفری است بیاندازه جذاب و مفید، و امیدوارم گزارشی کوتاه از این سفر، درباره اروپاییانی که در تهران زندگی میکردند و زندگی در آن، خالی از لطف نباشد.

شهلا طهماسبی

دوروتی دو وارزی
توضیحات بیشتر
آثار مربوط
از همین دسته بندی
نویسنده:
مترجم:
420.000 تومان
نویسنده:
مترجم:
480.000 تومان
نویسنده:
مترجم:
480.000 تومان
نویسنده:
مترجم:
550.000 تومان
اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “نگاهی به ایران(ایران قاجار در نگاه اروپاییان3)”



دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.