گروه انتشاراتی ققنوس | کومبوچا
 
19,000 تومان

کومبوچا

آیا می‌خواهید به سلامت خود و دوستانتان کمک کنید؟ کامبوجا (کومبوچا) یک نوشیدنی تخمیری است که برای هزاران سال مصرف شده است.نه تنها مزایای مصرفی مانند چای دارد بلکه شامل پروبیوتیک های مفید نیز است. همچنین دارای آنتی اکسیدان ها هم هست. که می تواند باکتری های مضر را بکشد و توانایی مبارزه با انواع بیماریها را دارد.
Book specifications
Writer هرالد و. تیتز
Translator سوسن‌ ملکی
Nr of Edition 12
Book Length 128
Book Size رقعی
Book Cover Type شومیز
First Edition 1399
سال چاپ اول 1376
Paper Coated
Weight(gr) 174
ISBN 978-964-311-125-0
Manufacturer Qoqnoos Publishing
Details

این‌ کتاب‌ در باره‌ی تاریخچه‌ی چندهزار ساله‌ کومبوچا، مصرف‌ و طرز نگهداری‌ آن‌ اطلاعاتی‌ ارائه‌ می‌کند و تجربیات‌ پزشکی‌ و شواهد عینی‌ دال‌ بر فواید گوناگون‌ قارچ‌ کومبوچا و طرز تهیه‌ و ایجاد تنوع‌ در طعم‌ آن‌ را در اختیار خواننده‌ قرار می‌دهد. چای‌ کومبوچا انواع‌ اسیدهای‌ آلی‌، آنزیم‌ها و مواد معدنی‌ ضامن‌ سلامت‌ بدن‌ را داراست‌. هواداران‌ آن‌ می‌گویند: خون‌ را تصفیه‌ می‌کند؛ کبد، کیسه‌ صفرا و جهاز هاضمه‌ را تقویت‌ می‌کند؛ در برابر بعضی‌ سرطان‌ها باز دارنده‌ است‌ و ...

Write your own review about this book
  • Only registered users can write reviews
Newsletter