انتشارات ققنوس | کومبوچا
 
5,500 تومان

کومبوچا

این‌ کتاب‌ در باره‌ تاریخچه‌ چندهزار ساله‌ کومبوچا، مصرف‌ و طرز نگهداری‌ آن‌ اطلاعاتی‌ ارائه‌ می‌کند و تجربیات‌ پزشکی‌ و شواهد عینی‌ دال‌ بر فواید گوناگون‌ قارچ‌ کومبوچا و طرز تهیه‌ و ایجاد تنوع‌ در طعم‌ آن‌ را در اختیار خواننده‌ قرار می‌دهد.
Book specifications
Writer هرالد و. تیتز
Translator سوسن‌ ملکی
Book Length 128
Book Size رقعی
Nr of Edition 11
First Edition 1393
ISBN 978-964-311-125-0
Manufacturer ققنوس
Details

این‌ کتاب‌ در باره‌ تاریخچه‌ چندهزار ساله‌ کومبوچا، مصرف‌ و طرز نگهداری‌ آن‌ اطلاعاتی‌ ارائه‌ می‌کند و تجربیات‌ پزشکی‌ و شواهد عینی‌ دال‌ بر فواید گوناگون‌ قارچ‌ کومبوچا و طرز تهیه‌ و ایجاد تنوع‌ در طعم‌ آن‌ را در اختیار خواننده‌ قرار می‌دهد. چای‌ کومبوچا انواع‌ اسیدهای‌ آلی‌، آنزیم‌ها و مواد معدنی‌ ضامن‌ سلامت‌ بدن‌ را داراست‌. هواداران‌ آن‌ می‌گویند: خون‌ را تصفیه‌ می‌کند؛ کبد، کیسه‌ صفرا و جهاز هاضمه‌ را تقویت‌ می‌کند؛ در برابر بعضی‌ سرطان‌ها باز دارنده‌ است‌ و ...

Write your own review about this book
  • Only registered users can write reviews
Newsletter