انتشارات ققنوس | کدو (از جالیز تا قابلمه‌)
 
2,500 تومان

کدو (از جالیز تا قابلمه‌)

کدو را در همه‌ جا می‌بینیم‌: در سوپ‌های‌ خوشمزه‌، غذاهای‌ لذیذ، روغن‌ تخم‌ کدو، تخمه‌ کدو، و به‌ عنوان‌ شی‌ تزئینی‌ اصیل‌. چیزی‌ که‌ قبلاً غذای‌ مردم‌ فقیر محسوب‌ می‌شد
Book specifications
Writer هايدی اشتروبل
Translator ملیندا اسکندری
Nr of Edition 1
First Edition 1381
ISBN 978-964-311-395-7
Manufacturer Qoqnoos Publishing
Details

کدو را در همه‌ جا می‌بینیم‌: در سوپ‌های‌ خوشمزه‌، غذاهای‌ لذیذ، روغن‌ تخم‌ کدو، تخمه‌ کدو، و به‌ عنوان‌ شی‌ تزئینی‌ اصیل‌. چیزی‌ که‌ قبلاً غذای‌ مردم‌ فقیر محسوب‌ می‌شد امروزه‌ به‌ بهترین‌ رستوران‌ها راه‌ پیدا کرده‌ است‌. روغن‌ تخم‌ آن‌ طعمی‌ عالی‌ دارد. انواع‌ مهم‌ کدو دستورالعمل‌های‌ تهیه‌ غذا از بهترین‌ آشپزهای‌ اتریش‌ روش‌های‌ کاشت‌، داشت‌، برداشت‌ و انبار کردن‌ کدو طرز تهیه‌ روغن‌ تخم‌ کدو و موارد مصرف‌ آن

Write your own review about this book
  • Only registered users can write reviews
Newsletter