گروه انتشاراتی ققنوس | کومبوچا
 
5,500 تومان

کومبوچا

این‌ کتاب‌ در باره‌ تاریخچه‌ چندهزار ساله‌ کومبوچا، مصرف‌ و طرز نگهداری‌ آن‌ اطلاعاتی‌ ارائه‌ می‌کند و تجربیات‌ پزشکی‌ و شواهد عینی‌ دال‌ بر فواید گوناگون‌ قارچ‌ کومبوچا و طرز تهیه‌ و ایجاد تنوع‌ در طعم‌ آن‌ را در اختیار خواننده‌ قرار می‌دهد.
مشخصات کتاب
نویسنده هرالد و. تیتز
مترجم سوسن‌ ملکی
تعداد صفحات 128
قطع -
نوبت چاپ 11
سال نشر 1393
شابک 978-964-311-125-0
تولید کننده ققنوس
مقدمه و اطلاعات کتاب

این‌ کتاب‌ در باره‌ تاریخچه‌ چندهزار ساله‌ کومبوچا، مصرف‌ و طرز نگهداری‌ آن‌ اطلاعاتی‌ ارائه‌ می‌کند و تجربیات‌ پزشکی‌ و شواهد عینی‌ دال‌ بر فواید گوناگون‌ قارچ‌ کومبوچا و طرز تهیه‌ و ایجاد تنوع‌ در طعم‌ آن‌ را در اختیار خواننده‌ قرار می‌دهد. چای‌ کومبوچا انواع‌ اسیدهای‌ آلی‌، آنزیم‌ها و مواد معدنی‌ ضامن‌ سلامت‌ بدن‌ را داراست‌. هواداران‌ آن‌ می‌گویند: خون‌ را تصفیه‌ می‌کند؛ کبد، کیسه‌ صفرا و جهاز هاضمه‌ را تقویت‌ می‌کند؛ در برابر بعضی‌ سرطان‌ها باز دارنده‌ است‌ و ...

نظر شما چیست؟
  • تنها کاربران عضو می توانند نظر خود را بنویسند
عضویت در خبرنامه