-
نیلوفر دهقانی نیل، مترجم کتاب «ماجراهای دوشیزه پتیفور» درباره ماهیت ماجراهای کتاب گفت: بعضی از ماجراها خیلی بزرگاند، مثل خودِ زندگی یا عمر انسان که طولانی است و بهواسطه طولانی بودنش متوجهش نمیشویم؛ ولی بعضی ماجراها خیلی کوچکاند مثل سلامکردن یا تیزکردن نوک مداد که به زودی فراموش میشود و اهمیتی ندارد. ماجراهای دوشیزه پتیفور ممکن است ما را چندساعت یا یکروز درگیر خود کند و با جزئیات در یادمان بماند.
-
کتاب «ماری که ماندنی شد» نوشته جولیا دانلدسون که به تازگی از سوی انتشارات آفرینگان منتشر شده، درباره دختر بچهای است که عاشق نگهداری از حیوانات است.
-
رمان «الف/یا» به قلم رضا علیپور با ترجمه محمدرئوف مرادی که ادای دینی به هنر خط و خطاطی است از سوی نشر ققنوس منتشر شد.
-
ستاره روشن، نویسنده در یادداشتی که در اختیار ایبنا قرار داده، به معرفی و بررسی رمان «بنفش مایل به لیمویی» اثر یاسمن خلیلیفرد پرداخته است که میتوانید آن را در این مطلب بخوانید.
-
نه رواست در طبیعت به چشم آینهدار هنر نظر کنیم و نه در هنر به چشم آینهدار طبیعت. چه بسا درستتر آن باشد که با اقتباسی آزاد از تعبیری کانتی از نوعی بازی آزاد میان طبیعت و هنر سخن به میان آوریم.
-
کتاب «برکرانه زیباییشناسی طبیعت» اثر رونالد هپبرن به ترجمه مسعود علیا از سوی نشر ققنوس روانه بازار نشر شده است.
-
کتاب «بحر طویل عامیانه و بحر طویلسرایان» اثر حسن ذوالفقاری و مسلم نادعلیزاده توسط انتشارات ققنوس منتشر و راهی بازار نشر شد.
-
«در ذهن بسیاری این است که هنرمندان زندگی شادی دارند، هیچ مشکلی ندارند و از نظر مالی متمولاند درصورتیکه شاید اندکی از هنرمندان مشکل مالی نداشته باشند ولی خودم به عینه دیدهام که هنرمندان در برهههای مختلف زمانی در کشور خصوصاً دههی شصت آسیب دیدهاند.»
-
کتاب «بر کرانه زیباییشناسی طبیعت» نوشته رونالد هپبرن را مسعود علیا به فارسی برگردانده و به تازگی از سوی انتشارات ققنوس منتشر شده است.
-
کتاب پیش رو به فصل باشکوهی از ادبیات آمریکا در نیمه نخست قرن نوزدهم مینگرد و همانطور که از نام کتاب بر میآید، تلاشی در بازخوانی بازتابها و دگرگونیهای مفهوم اتوپیا در ادبیات این برهه تاریخی است.