گروه انتشاراتی ققنوس | چای‌
 
150,000 تومان

چای‌

تاریخچه، شیوه‌های تولید، مصرف و انواع آن
مشخصات کتاب
نویسنده آرند فولرز
مترجم ملیندا اسکندری
نوبت چاپ 2
سال نشر 1403
قطع خشتی
نوع جلد شومیز
نوع کاغذ بالکی
سال چاپ اول 1381
تعداد صفحات 152
شابک 978-964-311-348-3
تولید کننده ققنوس
مقدمه و اطلاعات کتاب

مدت‌های‌ مدید چای‌ صرفاً نوشیدنی‌ کشور چین‌ شمرده‌ می‌شد. این‌ وضعیت‌ زمانی‌ تغییر یافت‌ که‌ در ابتدای‌ قرن‌ هفدهم‌ اولین‌ محموله چای‌ وارد اروپا شد. برخلاف‌ تصور همگان‌ که‌ انگلستان‌ را اولین‌ کشور مشهور چای‌دوست‌ در جهان‌ قلمداد می‌کنند، هلند معروف‌ترین‌ آن‌هاست‌. از این‌ کشور بود که‌ چای‌ روانه تمام‌ کشورهای‌ اروپایی‌ شد. در این‌ کتاب‌ اطلاعات‌ جامعی‌ راجع‌ به‌ این‌ نوشیدنی‌ جادویی‌ خواهید یافت‌. از کشت‌ چای‌ در هند، چین‌ و سیلان‌ گرفته‌ تا مراحل‌ تولید و ساخت‌، آزمایش‌ و مخلوط‌ کردن‌ و طرز تهیه صحیح‌ آن‌، که‌ برای‌ برخی‌ از افراد یک‌ جشن‌ چای‌ واقعی‌ محسوب‌ می‌شود. این‌ کتاب‌ حاوی‌ دستورالعمل‌های‌ گوناگون‌ تهیه چای‌ از قبیل‌ پونچ‌، چای‌ سرد و انواع‌ نان‌ و شیرینی‌های‌ مخصوص‌ چای‌ است‌.

نظر شما چیست؟
  • تنها کاربران عضو می توانند نظر خود را بنویسند
برچسب های کتاب
عضویت در خبرنامه