-
کتاب سفری فلسفی در جستوجوی معنای زندگی نهتنها برای محققان فلسفه، بلکه برای خوانندگان عمومی است که مایلند ببینند چگونه نگرانیهای شخصی آنها در تفکر فلسفی مدرن بازتاب مییابد. این کتاب بیش از تشریح یک سفر، نقشهای از اضطرابها و معماهایی است که همهی ما با آن روبهرو هستیم و به ایدههایی اشاره میکند که میتوانند خوانندگان را در جستوجوی معنا راهنمایی کنند.
-
کتاب «اخلاق هوش مصنوعی»، نقش هوش مصنوعی (AI) را در کاربردهای مختلف مانند موتورهای جستوجو، تبلیغات هدفمند، دستیاران مجازی، خودروهای خودران و موارد دیگر مورد بحث قرار میدهد.
-
کتاب «کتاب سایهها»، نوشته نیک دریک با ترجمه جواد سیداشرف در ۴۵۶ صفحه و با قیمت ۵۲۰ هزار تومان توسط نشر ققنوس منتشر شده است.
-
«جان ور» مجموعه 9 داستان کوتاه به قلم علی صالحی بافقی است؛ داستانهایی که در فضایی سورئال نوشته شدهاند، اما در عین حال اتصالی ظریف و جذاب با روزمرههای آدمهای امروزی نیز دارند و ردپای معضلات اجتماعی را هم میتوان در آنها دید.
-
موری دام، مورخی نیوزیلندی ساکن استرالیاست که عمده تحقیقات او در زمینه تاریخ نظامی در دنیای باستان و قرون وسطی است.
-
شما هرگز نمیدانید که سرنوشت برای شما چه چیزی در آستین دارد. در مورد روری اوکانر، قرار بود سرنوشت او را به سمت تحقیقات خودکشی ببرد، تا متوجه شود فردی که او را به آنجا رسانده است به دست خودش خواهد مرد.
-
کتاب «طرز تهیه امیدواری» نوشتهی فیونا والپی، با ترجمهی فریبا بردبار در 240 صفحه و با قیمت 210 هزارتومان توسط انتشارات ققنوس منتشر شده است.
-
کتاب «سفر فلسفی در جستوجوی معنای زندگی»، نوشته یووال لوری با ترجمه سعید عابدی در ۵۳۶ صفحه و با قیمت ۵۵۰ هزار تومان توسط انتشارات ققنوس منتشر شده است.
-
مارگارت اتوود مجموعه داستان جدید خود را با نام «اخبار بد» آغاز میکند و اضطرابهای زندگی مدرن را از دریچهی نگاه یک زوج مسن در حال خواندن روزنامه بررسی میکند که در این روز، آنها از ترور یک رهبر دیگر از یک دولت موقت مطلع میشوند.
-
معرفی کتاب جنون اخلاقی