-
احتمالا این سوال به ذهن بسیاری از ما خطور کرده است که زیبایی چیست؟ کجای زندگی ما قرار دارد و اهمیتش چیست؟ این سوالهای به ظاهر ساده، همانند بسیاری از پرسشهای مشابه، میتواند مبنای بحثهایی ژرف و عمیق قرار بگیرد. چنان که از دیرباز، از زمان یونان باستان مقدمه ورود به بحثهایی فلسفی بودهاند و هنوز در جهان پیشرفته و مدرن شده امروز نیز مقدمه چنین بحثهایی میتوانند قرار گیرند
-
کتاب «آمریکا و شاه» اهمانند بسیاری از پژوهش های مرتبط با رابطه ایران آمریکا در تاریخ معاصر، بر این واقعیت تاکید دارد که نه در دنیای چند قطبی امروز که در جهان دو قطبی گذشته نیز سیاستگذاریها و همچنین کنش و واکنشهای سیاسی ایالات متحده، نه بر اساس اصول قطعیِ از پیش تعیین شده که بر مبنای پارامترهایی مبتنی بر سود و زیان منافع ملی و سیاسی کشورش (از جنبههای گوناگون) شکل میگیرد
-
نگاهی به کتاب«جامعهنگاری عهد قاجار»
-
جايگاه زيبايي در عالم هنر در گفتوگو با مسعود حسيني
-
در زمستان ۱۹۷۸ به ۱۹۷۹ که شاه سقوط کرد، آمریکا هم یکمتحد کلیدی را از دست داد و هم پولسازترین مشتری تسلیحاتیاش را. همچنین خسارت بسیار زیادی از جهت سرمایهگذاری کلان خود در ایران متحمل شد.
-
شاه در ژوئن ۱۹۶۸ موافقت استخدام حداکثر ۵۰ تکنیسین نیروی هوایی آمریکا را برای آموزش در محل و پشتیبانی اسکادارانهای F4 کسب کرد. در اینبرهه، چیزی به تحویل F4 ها به ایران نمانده بود.
-
نقدی بر دویدن تا ته بودن نوشته سوری احمدلو
-
نقدی بر سایه ات را دنبال می کنم
-
شاه در سال ۱۹۵۷ فهرستی از نیازهای نظامی خود به پنتاگون ارائه کرد که برآورد هزینهاش بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ میلیون بود. تحلیل آمریکاییها از اینفهرست و توقعات شاه، چنین بود: بیشتر احساسی تا منطقی!
-
کتاب «راههای ابریشم؛ نگاهی به تاریخ» نوشته پیتر فرانکوپن با ترجمه سیما مولایی توسط انتشارات ققنوس منتشر و راهی بازار نشر شد.