-
علم دستاورد بسیار عظیم و گسترده بشریت است. در دوره مدرن به هیچ چیزی به اندازه علم توجه نکردهاند. امروزه سرنوشت همه چیز به علم گره خورده است: سیاست، دین، قدرت، زندگی، اختلاس، تحریمها و... . اصلا آنچه که انسان را از قرون وسطی به دوره مدرن کشاند علم و نگاه علمی بود. ویژگی این دوران، چه خوب و چه بد، همین است.
-
رمان «گیسیا» نوشته غنچه وزیری توسط انتشارات هیلا منتشر و راهی بازار نشر شد.
-
کتاب صوتی رمان «سفر شگفتانگیز مرتاضی که در جالباسی آیکیا گیر افتاده بود» نوشته رومن پوئرتولاس با صدای میرطاهر مظلومی توسط موسسه نوینکتاب گویا منتشر شد.
-
یاداشتی بر سفر شگفت انگیز مرتاضی که در جالباسی آیکیا گیرافتاده بود
-
انتشارات ققنوس رمان «همه تابستان بدون فیسبوک» اثر رومن پوئرتولاس را منتشر کرد.
-
تهران- ایرنا- کتاب «همه تابستان بدون فیسبوک» چهارمین اثر «رومن پوئرتولاس» نویسنده فرانسوی، بیش از هر چیز ادای دینی به تاریخ ادبیات و خالقان شاهکارهای ادبی جهان محسوب میشود.
-
ماجرايي كه درنهايت به كتاب «فرار كن، خرگوش» رسيد
-
رمان «تاخون» نوشته سیدحسین طبسی است که از سوی نشر هیلا منتشر شده است. فاطیما فاطری یادداشتی بر این کتاب نوشته و در اختیار ایبنا قرار داده است.
-
«همۀ تابستان بدون فیسبوک» چهارمین رمان «رومن پوئرتولاس» است که با ترجمۀ «ابوالفضل اللهدادی» در انتشارات ققنوس منتشر شده است.
-
«همه تابستان بدون فیسبوک» چهارمین رمان رومن پوئرتولاس است که در انتشارات ققنوس منتشر شده است.