«کمبود» راهی کتابفروشیها شد
«کمبود»، با نگاهی به کمبودهای فردی و اجتماعی با ترجمه حسن علیخانی رنانی از سوی انتشارات ققنوس منتشر شد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، «کمبود» با نگاهی به کمبودهای فردی و اجتماعی نوشته سند هیل مولای ناتات و الدار سفیر با ترجمه حسن علیخانی رنانی از سوی انتشارات ققنوس منتشر شد.
کمبود معنای فراگیر و گستردهای دارد و میتوان آن را به چیزهای بسیاری نسبت داد. اما در نگاه کلی، کمبود یعنی کم داشتن، یعنی پیشی گرفتن نیازها و خواستهها بر داشتهها. همه ما درگیر کمبودهای گوناگونی هستیم؛ این کمبودها دست ما را میبندند و نمیگذارند به آنچه میخواهیم دست یابیم.
برای شناخت کمبود و عمق و گستردگی آن این کتاب راهگشاست و نشان میدهد اثر کمبود بسیار فراتر از آنی است که تاکنون میپنداشتهایم. و همچنین برای مبارزه با کمبودهای فردی و اجتماعی راهکارهای چندی به ما نشان میدهد.
این کتاب افزون بر آنچه ارائه کرده، خاطرههای بسیاری از زندگی فردی و اجتماعی به یاد ما میآورد، ایدههای بسیاری به ما میدهد، و میتواند جرقه اندیشههای بسیاری را بزند؛ نگاه متفاوت آن میتواند ما را به درک عمیقتری از کمبودهای اقتصادی و اجتماعی و حتی سیاسی و فرهنگی برساند.
به دلیل تازگی مباحث، نویسندگان سخن خود را به زبانی ساده بیان کردهاند تا هم متخصصان و سیاستگذاران بتوانند از آن استفاده کنند و هم دیگر مردمان کنجکاو. امید است که هر دو گروه توجه لازم را به مسئله کمبود بکنند.
در مقدمه این کتاب آمده است: «این کتاب درباره «عملی در حال شدن»است، تلاشی است برای کاوش در بنیادهای روانشناسی کمبود و به کارگیری این کاوش در فهم گستره ومسیعی از پدیدههای اجتماعی و رفتاری. بیشاتر این کتاب بر پایه پژوهشی اصلی است که در موقعیتهای گوناگون انجام گرفته است... این کتاب قرار نیست حرف آخر را بزند بلکه قرار است مسئلهای بسیار قدیمی را در نگاهی تازه واشکافی کند، چرا که این مسئله هنوز جای تامل دارد، هر زمان که راه تازهای برای فکر کردن گشوده می شود می توان معناهای تازهای از آن برون کشید، میتوان ابعاد دست نخوردهای گشود و میتوان پیامدهای نویی کشف کرد.»
کمبود(نگاهی بهکمبودفردی واجتماعی) در 310 صفحه و شمارگان 100 نسخه به قیمت 25 هزار تومان منتشر شده است.