در این کتاب روش علمی نیل به لاغری و تناسب اندام، حفظ تندرستی، افزایش طول عمر و کاهش خطرات بیماریهای مختلف با توجه به یافتههای جدید ارائه شده است. نویسندگان متخصص کتاب توضیح میدهند که چگونه ممکن است با روشهای صحیح تغذیه به هدفهای ارزشمند مذکور به ویژه کاهش خطرات ابتلا به بیماریهای قند، قلب و عروِ، افسردگی و... دست یافت. در این کتاب طرز تهیه غذاهای سالم و مناسب برای لاغری و تندرستی، و آثار سو مواد قندی بیان شده است. بدون تردید آشنایی به اصول علمی تغذیه از نظر لاغری و تندرستی و سهل بودن پیروی از روشهای توصیه شده برای خوانندگان بسیار سودمند خواهد بود.
مطالعه بخشی از کتاب