عرصه محصولات «دستکاریشده ژنتیکی» که در زبان فارسی برایشان از معادل «تراریخته» استفاده میشود موضوعی مناقشهبرانگیز است که در سالهای اخیر در کشورمان و در سراسر جهان توجه گستردهای به آنها نشان داده است. این کتاب خواننده را با مراحل، پیدایش، رواج و خطرات مواد غذایی دستکاریشده ژنتیکی آشنا میکند و از سیاستهای پنهان پرده برمیدارد. همچنین این کتاب گسترش و تکثیر تراریختهها را ردیابی میکنند که اغلب از طریق سرکوب سیاسی، فشار دولتی، کلاهبرداری، دروغ و حتی قتل صورت گرفته است.
انگدال خواننده را به درون دالانهای قدرت، به پشت پرده آزمایشگاههای علمی، به پشت درهای بسته در اتاق جلسات شرکتها میبرد.
نگارنده جهانی از دسیسههای سیاسی، فساد و سرکوب دولتی منفعتطلبانه را برملا میکند که در آن از دستکاری ژنتیکی و ثبت انحصاری موجودات زنده برای به دست گرفتن کنترل جهانی تولید غذا استفاده میشود.
بعد از خواندن این کتاب تصمیمگیری برای انتخاب سبک زندگی و رژیم غذایی سالم با خودتان است.