گروه انتشاراتی ققنوس | از «صدق» تا «شر»
 

از «صدق» تا «شر»

مشاهده  

 

از «صدق» تا «شر»

مجموعه «دانشنامه فلسفه استنفورد» به جلد صدم رسيد. بسياري از كساني كه در ايران به نحوي از انحا كار فلسفي مي‌كنند و با فضاي اينترنت نيز بيگانه نيستند نام دانشنامه استنفورد را شنيده‌اند و چه بسا از اين مجموعه كم‌نظير بهره نيز برده باشند. مجموعه استنفورد كه ديري است توسط انتشارات ققنوس به زبان فارسي برگردانده و منتشر مي‌شود، حاصل طرحي براي ترجمه و انتشار گزيده‌اي از مدخل‌هاي اين دانشنامه است با هدف گستردن دامنه تاثير آن و فراهم كردن امكان دسترسي هرچه بيشتر خوانندگان فارسي‌زبان به مقالات راهگشايي كه در اين مجموعه آمده است. با توجه به ويژگي‌هاي دانشنامه استنفورد، شايد بيراه نباشد كه بگوييم براي كسي كه مي‌خواهد اولين‌بار با مساله يا مبحثي در فلسفه آشنا شود يا شناخت بهتري از آن حاصل كند، يكي از گزينه‌هاي مناسب اين است كه كار را با خواندن مدخل يا مدخل‌هاي مربوط به آن در اين دانشنامه آغاز كند.

تاكنون ٩٦ مجلد از اين مجموعه منتشر شده كه اخيرا چهار جلد ديگر آن نيز منتشر و روانه بازار كتاب شده است. عناوين مجلدات ٩٧، ٩٨، ٩٩ و ١٠٠ كه اخيرا منتشر شده‌اند به ترتيب عبارتند از؛ «صدق»، «ضد واقع‌گرايي اخلاقي»، «ديلتاي و يورك» و «مفهوم شر».

«صدق» نوشته مايكل گلنزبرگ با ترجمه مهدي محمدي، «ضد واقع‌گرايي اخلاقي» نوشته ريچارد جويس با ترجمه مهدي اخوان، «ديلتاي و يورك» نوشته رودلف مكريل و اينگوفارين با ترجمه سيدمسعود حسيني و «مفهوم شر» نوشته تاد كالدر با ترجمه ايمان شفيع بيك تشكيل‌دهنده چهار مجلد «دانشنامه استنفورد» هستند كه به تازگي توسط انتشارات ققنوس منتشر شده است.

ثبت نظر درباره این نقد
عضویت در خبرنامه