انتشارات ققنوس | کومبوچا
 
5,500 تومان

کومبوچا

این‌ کتاب‌ در باره‌ تاریخچه‌ چندهزار ساله‌ کومبوچا، مصرف‌ و طرز نگهداری‌ آن‌ اطلاعاتی‌ ارائه‌ می‌کند و تجربیات‌ پزشکی‌ و شواهد عینی‌ دال‌ بر فواید گوناگون‌ قارچ‌ کومبوچا و طرز تهیه‌ و ایجاد تنوع‌ در طعم‌ آن‌ را در اختیار خواننده‌ قرار می‌دهد.
مشخصات کتاب
نویسنده هرالد و. تیتز
مترجم سوسن‌ ملکی
تعداد صفحات 128
قطع رقعی
نوبت چاپ 11
سال نشر 1393
شابک 978-964-311-125-0
تولید کننده ققنوس

این‌ کتاب‌ در باره‌ تاریخچه‌ چندهزار ساله‌ کومبوچا، مصرف‌ و طرز نگهداری‌ آن‌ اطلاعاتی‌ ارائه‌ می‌کند و تجربیات‌ پزشکی‌ و شواهد عینی‌ دال‌ بر فواید گوناگون‌ قارچ‌ کومبوچا و طرز تهیه‌ و ایجاد تنوع‌ در طعم‌ آن‌ را در اختیار خواننده‌ قرار می‌دهد. چای‌ کومبوچا انواع‌ اسیدهای‌ آلی‌، آنزیم‌ها و مواد معدنی‌ ضامن‌ سلامت‌ بدن‌ را داراست‌. هواداران‌ آن‌ می‌گویند: خون‌ را تصفیه‌ می‌کند؛ کبد، کیسه‌ صفرا و جهاز هاضمه‌ را تقویت‌ می‌کند؛ در برابر بعضی‌ سرطان‌ها باز دارنده‌ است‌ و ...

نظر شما چیست؟
  • تنها کاربران عضو می توانند نظر خود را بنویسند
عضویت در خبرنامه