انتشارات ققنوس | کدو (از جالیز تا قابلمه‌)
 
2,500 تومان

کدو (از جالیز تا قابلمه‌)

کدو را در همه‌ جا می‌بینیم‌: در سوپ‌های‌ خوشمزه‌، غذاهای‌ لذیذ، روغن‌ تخم‌ کدو، تخمه‌ کدو، و به‌ عنوان‌ شی‌ تزئینی‌ اصیل‌. چیزی‌ که‌ قبلاً غذای‌ مردم‌ فقیر محسوب‌ می‌شد
مشخصات کتاب
نویسنده هايدی اشتروبل
مترجم ملیندا اسکندری
نوبت چاپ 1
سال نشر 1381
شابک 978-964-311-395-7
تولید کننده ققنوس

کدو را در همه‌ جا می‌بینیم‌: در سوپ‌های‌ خوشمزه‌، غذاهای‌ لذیذ، روغن‌ تخم‌ کدو، تخمه‌ کدو، و به‌ عنوان‌ شی‌ تزئینی‌ اصیل‌. چیزی‌ که‌ قبلاً غذای‌ مردم‌ فقیر محسوب‌ می‌شد امروزه‌ به‌ بهترین‌ رستوران‌ها راه‌ پیدا کرده‌ است‌. روغن‌ تخم‌ آن‌ طعمی‌ عالی‌ دارد. انواع‌ مهم‌ کدو دستورالعمل‌های‌ تهیه‌ غذا از بهترین‌ آشپزهای‌ اتریش‌ روش‌های‌ کاشت‌، داشت‌، برداشت‌ و انبار کردن‌ کدو طرز تهیه‌ روغن‌ تخم‌ کدو و موارد مصرف‌ آن

نظر شما چیست؟
  • تنها کاربران عضو می توانند نظر خود را بنویسند
عضویت در خبرنامه